Nu kan du ta del av Solna stads årsredovisning för 2019

Solna stads årsredovisning för 2019 beslutades av kommunfullmäktige den 14 april. Nu finns den, tillsammans med nämndernas årsredovisningar, att läsa här.

Varje år följs stadens övergripande mål samt mål och uppdrag för nämnderna upp i en årsredovisning. Kommunfullmäktige beslutade om årsredovisningen för 2019 på sammanträdet den 14 april.

Hög uppfyllelse av mål och uppdrag

Årsredovisningen visar att staden uppfyller kommunfullmäktiges fyra övergripande mål och tre finansiella mål. Merparten av de 40 nämndmålen är uppfyllda – 29 mål är helt uppfyllda, 11 till stor del uppfyllda och ett mål är delvis uppfyllt. Elva av de tolv uppdragen har slutförts, och det återstående uppdraget fortsätter under 2020 enligt kommunfullmäktiges budgetbeslut.

Positivt resultat

Solna stad klarar de finansiella målen för 2019 med ett positivt resultat. Detta, tillsammans med god uppfyllelse av de beslutade målen och uppdragen, gör att staden även 2019 uppfyller regelverket om god ekonomisk hushållning.

Läs årsredovisningen för Solna stad och nämnderna

Du ta del av årsredovisningen för Solna stad samt stadens nämnder på Ekonomi och årsredovisning. Där finns även alla delårsrapporter och tidigare års årsredovisningar.

Kontakta oss

Solna stads kontaktcenter

08-746 10 00

Senast uppdaterad