Hjälp till i kristider genom Frivilliga Resursgruppen

Vill du hjälpa till när samhället är i kris? Gå med i Frivilliga Resursgruppen (FRG) i Solna. Snart startar ett nytt utbildningstillfälle.

Staten och kommunerna har ett särskilt ansvar när det är kris i samhället. Det gäller också enskilda medborgare. Som medborgare har var och en ett ansvar för sin egen säkerhet, och att efter förmåga ta ansvar för anhöriga och andra människors säkerhet.

Frivilliga Resursgruppen (FRG) i Solna utgörs av medborgare som stöttar upp i kommunens arbete när samhället drabbas av en kris. Nu behöver gruppen kompletteras med nya medlemmar. Därför påbörjas snart ett nytt utbildningstillfälle.

Om du är intresserad av utbildningen är du välkommen på en informationskväll onsdag 22 februari, 18.30-19.30 i Solna stadshus, Stadshusgången 2, Solna Centrum.

Utbildningen arrangeras av Solna Sundbyberg Civilförsvarsförbund i samarbete med Solna stad. Utbildningen är uppdelad i 10 tillfällen och sker under kvällstid, klockan 18.30–20.30. Utbildningen startar onsdag 8 mars i Solna stadshus.

Anmälan sker till Tina Nordén på Civilförsvarsförbundet: tina.norden@civil.se

Kontakta oss

Solna stads kontaktcenter

08-746 10 00

Senast uppdaterad